Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 189 kJ / 2 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,61 g |
Tuky | 211,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 628 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panga pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERXm
Moje poznámka
Panga pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERXm
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 14 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 15 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 18 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 18 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Masopustní prvorepublikové zelí podle Zity Kabátové: Toto jídlo z jednoho pekáčku si zamilujete
Suchej únor v podání hvězd: Heidi Janků, Hanka Kynychová i Monika Absolonová prozradily, zda vydrží bez alkoholu
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šulánky
Neregistrovaný před 24 minutami
Francouzský cibulový koláč
Neregistrovaný před 53 minutami
Zelný salát s mrkví
Neregistrovaný před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
radbastim před 1 hodinou
Koláč s drobenkou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nudle se smetanou, koprem a uzeným lososem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
Neregistrovaný před 2 hodinami
Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem
Neregistrovaný před 3 hodinami
Sépiové špagety s marinovaným lososem
Neregistrovaný před 3 hodinami
Tématické fráze:
panga,
pangas recepty,
recepty pangas,
panga recept,
panga ryba,
pangas recept,
ryba panga,
panga recepty,
recept pangas,
recepty panga,
ryby panga,
recept panga,
recept na panga,
panga pod peřinkou,
pečený panga,
pangasius pod peřinou,
ryby recepti,
zkratka mčk,
pangas priprava,
panga kuchařka
Suroviny:
pangasius,
slanina,
sýr ementál,
cibule,
česnek,
vegeta,
máslo česnekové,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
koření čtyři pepře,
smetana na vaření,
máslo,
olej,
semínka sezamová
Komentáře (15)