Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panga pod peřinou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marjanna Marjanna

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 189 kJ /
2 674 kcal
Bílkoviny186,61 g
Tuky211,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 628 mg
Sodík 405 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy6,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maslo dáme na panvicu a popražime cibuľu, ktoru sme nakrájali na mesiačiky. Vylejeme na plech a na to dáme okorenenú rybu - okoreníme horeuvedeným korenim. Krok 2: Zamotáme do slaninky, posypeme sezamom a dáme piecť na 180-200°C na 15 min. Krok 3: Potom vyberieme a natrieme ju zmesou strúhaneho syra, ktorý sme zmiešali so smotanou. Krok 4: Zapečieme do zlatista.

Zveřejněno 2. 10. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Panga pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERXm

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Panga pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERXm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

:yes: :-))

Vypadá moc dobře a jdu ho hned vyzkoušet.:-*:yes:

Pangas takhle upravený musí být výtečný. Zajímavý postup. Ukládám a při nejbližší příležitosti vyzkouším.

to vypadá skvěle :-!:yes:

:-D:yes:

Hoskovec Petr 31. 12. 2008 14:00
:-p :yes:

ty skratky jsou sranda,co?Třeba-PRDOPEČ co?:-)):-D

mčk-mlete čierne korenie pardon za skratku

MČK je mlete čierne korenie;-)sorka nebudem použivat skratky;-)

No uvidíme, snad nám to autorka vysvětli:-)

jj to by mohlo být ono :-O Maris, jsi koumák :-D

No, když je tam extra napsaný pepř 4 barev, tak ještě další pepř? Myslím, že by se do receptů neměli psát zkratky. já taky sama pro sebe si píšu VACU (vanilkový cukr),hlml (hladká mouka, poml, hrm, atd), prdopeč a další, ale pro veřejnost bych to bez vysvětlení nenapsala.

Stejnou otázku jsem chtěla taky napsat, ale jak na to tady tak koukám, tak si myslím, že mčk je mleté čierne korenie - mletý černý pepř;-)

též by mě zajímalo co to mčk znamená. Ale rybka vypadá dost, dost jedle :-p :yes:

Mám dotaz. Co je v surovinách mčk?

Tématické fráze:
panga, pangas recepty, recepty pangas, panga recept, panga ryba, pangas recept, ryba panga, panga recepty, recept pangas, recepty panga, ryby panga, recept panga, recept na panga, panga pod peřinkou, pečený panga, pangasius pod peřinou, ryby recepti, zkratka mčk, pangas priprava, panga kuchařka

Suroviny:
pangasius, slanina, sýr ementál, cibule, česnek, vegeta, máslo česnekové, sůl, pepř, koření grilovací, koření čtyři pepře, smetana na vaření, máslo, olej, semínka sezamová

Přidat fotografie receptu