Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 421 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,69 g |
Tuky | 33,00 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 243 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 31,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdíčko ve smetanové cuketě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6yR
Moje poznámka
Vepřové srdíčko ve smetanové cuketě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6yR
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 5 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 6 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 51 minutami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 3 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 3 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 3 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 5 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 5 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdíčko recepty,
vepřové srdíčko,
srdíčka na smetaně,
mveprove srdicko,
co uvařit z vepřoveho srdíčka,
veprove na cukete,
vepřova srdička recepty,
veprovy srdicko recepty,
srdíčko recepty vepřového masa,
veřová srdíčka na na smetaně,
jak uvarit srdicko,
vepřove s cuketou,
vepřová srdíčka,
veprova srdicka recept,
recept na vepřové srdíčko,
recept maso cuketa smetana,
recept na vepřová srdíčka,
vepřové v cuketové omáčce,
vepřové cuketa,
srdíčko na smetaně
Suroviny:
srdce vepřové,
cuketa,
cibule,
koření zlaté prase,
vývar,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (15)