Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 90 kJ / 22 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 0,06 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažantí prsa na jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xq3o
Moje poznámka
Bažantí prsa na jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xq3o
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí piškoty
Marjet před 3 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 5 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 6 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 6 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 6 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 7 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 7 hodinami
Tématické fráze:
bažantí prsíčka,
čína z bažanta,
bažantí prsíčka recept,
jak připravit bažanta,
recepty bažantí prsíčka,
naložení bažanta,
bažantí recepty,
bažantní prsa,
bažantí prsička recepty,
bažanti čína,
bažantní prsa recept,
pečená bažantí prsa,
recept na bažantí prsíčka,
čina s bažanta,
bažant na čínu,
uležení bažanta,
recepty z bažantích prsou,
recept na bazantni prsa,
bazanti prsa cina,
čína z bažanta recept
Suroviny:
bažant,
jalovec,
česnek,
slanina,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (14)