Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 458 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,75 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 302,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše zpracovat v těsto, vyválet, nastrouhat jablka, přidat hrozinky, cukr krystal, vanilkový cukr či jakoukoliv jinou náplň. Upéct.
Zveřejněno 25. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBKL
Moje poznámka
Závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rBKL
Nejnovější recepty
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 1 minutou
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 18 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 8 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 11 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 11 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 11 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 12 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 13 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 13 hodinami
Tématické fráze:
závin s herou,
pivní štrůdl s omegou,
závin z omegy,
závin z omega,
těsto na závin z omega,
závin,
strudl s omegou,
zavin recept,
recepty s herou,
recepty. herou,
recept na zavin s omegou,
pivní závin top recepty,
jak vyválet jablkový závin,
pivní těsto na štrůdl s herou,
omega recept,
jogurtove těsto s herou,
recept z omegy,
recept z omega,
těsto na závin s omegou,
vánoční recepty s s herou
Suroviny:
mouka hladká,
pivo světlé,
tuk hera
Komentáře (4)