Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z krkovičky ve šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6lR
Moje poznámka
Řízky z krkovičky ve šlehačce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O6lR
Nejnovější recepty
Topinky se zajíčky
Přidáno před 14 minutami
Velikonoční lívance
Přidáno před 47 minutami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 1 hodinou
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 16 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 16 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 55 minutami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 7 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 11 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 12 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 12 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 13 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 14 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 16 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 16 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 17 hodinami
Tématické fráze:
krkovička na šlehačce,
krkovička se šlehačkou,
řízky z krkovice,
dopečení řízků v troubě,
řízek z krkovičky,
řízky z krkovičky,
řízky z krkovice v troubě,
rizek na slehacce,
řízky se šlehačkou,
řízky zalité šlehačkou,
řízky v troubě se šlehačkou,
vepřové řízky se se šlehačkou,
veprove rizky ve slehacce,
řízky pečené ve šlehačce,
vepřové řízky na šlehačce,
dopečení řízku,
kotleta s bramb. na ve šlehačce,
řízky se se šlehačkou,
krkovička ve šlehačce,
slehackove rizky
Suroviny:
krkovice vepřová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
sůl,
pepř mletý,
smetana ke šlehání
Komentáře (4)