Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablkový páj

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Dajda Dajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 899 kJ /
2 844 kcal
Bílkoviny51,75 g
Tuky144,00 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy328,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme těsto a polovinou vyložíme plech na pečení. Krok 2: Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na větší kusy (čtvrtky). Krok 3: Koláč hustě obložíme jablky, která posypeme cukrem, skořicí, případně přidáme 2-3 hřebíčky (celé). Krok 4: Vyválíme druhou placku a koláč s ní překryjeme. Krok 5: Těsto probodáme, aby se během pečení nevyboulilo.

Na rozdíl od ovocného páje je tenhle jablkový skvělý teplý.

Zveřejněno 9. 9. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablkový páj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MWjG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablkový páj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MWjG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jablkový paj, ovocny paj, páj s jablky, ovocná páj, jablkový páj recept, těsto na páj, jablkové pečení, jablková paj, recept na jablkový páj, páje recept, recept jablkový páj, linecký páj, jablkový koláč paj, paj.cz, jablecny paj, recept na paje, páj jablkový, jablkový paj, vepřový páj, mail paj.be loc:cz

Suroviny:
mouka hladká, ceres soft, voda, sůl, jablko, cukr, cukr vanilkový, skořice, koření hřebíček

Přidat fotografie receptu