Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety po rybářsku

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

buryna

Středně náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 370 kJ /
2 478 kcal
Bílkoviny213,66 g
Tuky21,88 g
Vláknina36,94 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 863 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy307,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozpálíme si na velké pánvi trochu olivového oleje, vložíme celé, oloupané stroužky česneku a necháme chvilku provonět. Krok 2: Pokud máme slávky v ulitě, dáme jako první ty a čekáme, než se rozevřou, potom přidáme ostatní mořské plody. 3 minuty restujeme, zalijeme vínem a přidáme nevařené špagety. Pokud je nutné, lehce podlijeme vodou a vaříme. Krok 3: Když jsou špagety al dente (na skus), přidáme nakrájená rajčátka, nahrubo nakrájenou petržel a sůl. Krok 4: Vše chvilinku povaříme (2 minutky), zakápneme olivovým olejem a podáváme.

Zveřejněno 14. 9. 2012

Poznámka autorky buryna

Recept podle Emanuela Ridi.

Originální název Spaghetti alla pescatora.

Já si většinou špagety trošku předvařím - tak dvě minutky, lépe se pak do pánve skládají.

Podáváme nejlépe s dobrým bílým vínem :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety po rybářsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vLl5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špagety po rybářsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vLl5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Moc pěkné :yes:

:yes::yes::yes:

Ňam , Ňam, mořské potvůrky:-p Vypadá to na talíři krásně a bude to dobrota:-p:yes:

překrásný recept, vč. fotičky:-K;-):-) přidám další bodíčky:-K:yes: ( jeden by mi nerýmoval:-S:-8:-D )

To je moc hezký receptík,taky bych si dala:-p;-):yes:

Jojo, děláme si je často. Největší chuť tomu dává to víno :-p Ještě by to chtělo to moře a aspoň 25 stupňů :-))

Cherry rajčátka, mořské plody, ach vůně Středozemního moře :-))
+1

Buryno, ty by mi taky chutnaly, proto 1.bod:yes:

Tématické fráze:
slávky se špagetami, špagety se slávkama, spagety pescatora, slavky špagety, emanuel ridi recepty mořské plody, slávka se špagetami, spageti s plody moře, špagety s vůni moře, emanuel ridi recept krevety, spagety a slavky, emanuel ridi spagety plody more, recept špagety se slávkama, jablecny kolac emanuel ridi, slávky a špagety, špagety slávky, slávky emanuel ridi, emanuel ridi recepty krevety, recepty po rybářsku, slávky a špagety recept, recept krevety emanuel ridi

Suroviny:
těstoviny špagety, mořské plody, rajče cherry, víno bílé, česnek, petržel, olej olivový, sůl

Přidat fotografie receptu