Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masová směs v koprovo-dijonské omáčce s česnekem

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jahoda jahoda

Středně náročný

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 90 min

210 min (120 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 043 kJ /
249 kcal
Bílkoviny9,38 g
Tuky0,73 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme hořčici, prolisovaný česnek, na jemno pokrájenou cibuli a kopr a tuto směs pořádně promícháme s masem, které jsme osolili a opepřili. Necháme minimálně 2 hodiny v ledničce odležet. Krok 2: Máslem vytřeme pekáček, vložíme směs, podlijeme vývarem (nebo vodou, vývar není nutný) a pečeme zakryté cca 45 minut, potom odkryjeme a ještě chvíli pečeme nebo zapneme gril. Krok 3: V polovině pečení smícháme trošku vody s moukou a zamícháme do směsi, současně přidáme podle potřeby vývar nebo vodu, pokud chceme dost šťávičky (je chuťově výborná).

Zveřejněno 16. 9. 2012

Poznámka autorky jahoda

Dnes jsem improvizovala a neuvažovala s přidáním receptu, tudíž jsem postup nefotila, ale je to tak jednoduché, že snad nebylo třeba.

Chuťově to mělo úspěch, tak nabízím ke zkoušce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masová směs v koprovo-dijonské omáčce s česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vnvv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masová směs v koprovo-dijonské omáčce s česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vnvv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

1974andrea: díky moc:-K, mám radost i za pěkné fotky:yes:
... česnek+dijonská hořčice+kopr udělá omáčku "pikantus":-p;-)

Tak Jahůdko, konečně jsem zrealizovala tento pokrm a moc mi chutnalo. Dělala jsem ale z vepřové kýty, tak jsem pekla trochu déle a kopr jsem přidala až při konečném zahuštění světlou jíškou. Dobrota:yes: Posílám fotky;-)

Moc hezky připravená dobrůtka,mňam:-K+10:-p:yes:

moc se mi líbí recept:-p:yes::yes::-)):-K

Delikatesa!!:-p:yes:

:yes::yes:

jahoda: tak to musela být echt lahoda:-p:yes:, pane jahoda:-8;-):-))

rebeka: je tam vše, co je vypsané vč.králíčka domácího:-p;-)

vypadá to lahodně.. jahodně:-8:-? fotečky moc hezké..:-K a ty to máš jaké masko:-?:-p

Jahůdko, já miluju kopr a na tomhle bych si pochutnala. Moc se mi líbí ta kombinace s hořčicí:-p:yes:

Tématické fráze:
dijonská omáčka recept, dijonská omáčka, jahody s česnekem, králík v dijonské omáčce, masová směs z králíka, masova smes na horcici, omáčka z dijonské horčice, koprovo omáčka, omáčka z dižonské hořtice, hořčičná omáčka s česnekem, česnekovohořčičná omáčka, recepty naložene maso s dijonskou hořčicí, koprovo hořčičná, koprovo horcicna omáčka recept, maso s dijonskou omáčkou, maso s/dijonskou omačkou, masová směs s knedlíkem, dejonská omáčka recept, koprovo horticna omáčka, masová zeleninová směs

Suroviny:
maso vepřové, česnek, hořčice dijonská, kopr, cibule, bujón, máslo, mouka, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu