Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 444 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,01 g |
Tuky | 50,75 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 652 mg |
Sodík | 998 mg |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 23,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky s jablkem a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9rk
Moje poznámka
Karbanátky s jablkem a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9rk
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 5 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 9 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka s mačkaným hráškem a pečeným bramborem
Benetka před 22 minutami
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 3 hodinami
Koka sušenky
faluska před 3 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 6 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 6 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 9 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 22 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky s jablky,
karbanátky s jablkem,
karbanátky z mletého masa a jablek recept,
recepty se šalvějí,
recepty se šalvějem,
karbanátk s jablkem,
karbanátky z mletého masa s jablky,
masové karbanátky s jablky,
mlete maso s jablky,
maso se šalvějí,
karbanátek s jablkem,
karbanátky s jablkem a s parmazánem,
mletého masa s jablkem,
mlété maso na karbanátky s jablkem,
se šalvějí recept,
kruti karbanatek s jablky,
krůtí karbanátky se šalvějí,
karbanatky masove s jablky,
recepty s šalvějí,
recept se šalvějí
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
jablko,
šalvěj čerstvá,
cibule,
houska,
parmazán,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (27)