Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 221 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 60,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehýnka s rajčátky z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYGQ
Moje poznámka
Kuřecí stehýnka s rajčátky z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYGQ
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky Pizza
jakub@V před 46 minutami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 50 minutami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 1 hodinou
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 2 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 3 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 4 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí stehna v troubě,
kuřecí stehýnka,
kuřecí stehna v troubě s bramborem,
kuřecí stehna do trouby,
kuřecí v troubě,
kuřecí stehna z trouby,
kuřecí stehýnka na bazalce,
kuřecí maso do trouby,
kuřecí stehýnka recept,
kuřecí do trouby,
recept na kuřecí stehýnka,
recept kuřecí stehýnka,
kuřecí stehna v troubě s brambory,
kuřecí stehýnka v troubě...,
kureci z trouby,
stehynka s bramborem,
kureci maso z trouby,
stehýnko,
maso na plechu,
kureci stehynka v trobe
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
bazalka čerstvá,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
máslo,
víno červené,
rajče cherry,
fazole,
brambory rané
Komentáře (2)