Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný kapr

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Sejbova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 976 kJ /
711 kcal
Bílkoviny4,98 g
Tuky55,00 g
Vláknina13,28 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 6,68 g
Sůl16,65 g
Sacharidy39,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience na marinádu smícháme dohromady. Kapra očistíme a naporcujeme tak, jak jsme zvyklí. Porce kapra vložíme do marinády, kde ho necháme 24 hodin odležet, aby nasákl veškeré chutě koření. Krok 2: Potom kapra obalíme ve směsi grilovacího koření na ryby a mouky. Kapra vložíme do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova. Marinovaného kapra podáváme s bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.

TIP: Jak zbavit kapra kostí

Zveřejněno 9. 10. 2012

Poznámka autorky Sejbova

Tento recept jsem dostala od mojí mamči a ta ho také od někoho dostala.

Tohoto kapra dělám i na Vánoce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaný kapr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0DOX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaný kapr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0DOX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

no to musí být dobrota:yes::-D já si vynechám jenom ten česnek:-S

Moc děkuji za krásné fotky a jsem ráda, že chutnalo

Kapr byl výborný, všem chutnalo:-p:-p přidala jsem Ti foto a :yes:

Tématické fráze:
marinovaný kapr, marinování kapra, kapr marinovaný, citron na kapra, marinovaný kapr recept, jak marinovat kapra, top recepty kapr, kapr citrón, kapr na citronu, kapr v tatarské omáčce, kapr a citron, vánoční marinovaný kapr, marinovaný smažený kapr, marinovany vanocni kapr, marinovany kapr, kapr s koprem, kapr recepty, kapr marinovany v pivu, smažený marinovaný kapr, marynovaný kapra

Suroviny:
kapr, sůl, kmín drcený, pepř mletý, hořčice, pivo světlé, solamyl, citron, tatarská omáčka, česnek, paprika sušená sladká, koření grilovací, mouka polohrubá, olej

Přidat fotografie receptu