Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 976 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 55,00 g |
Vláknina | 13,28 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 6,68 g |
Sůl | 16,65 g |
Sacharidy | 39,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Moje poznámka
Marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DOX
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 30 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 8 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
marinování kapra,
kapr marinovaný,
citron na kapra,
marinovaný kapr recept,
jak marinovat kapra,
top recepty kapr,
kapr citrón,
kapr na citronu,
kapr v tatarské omáčce,
kapr a citron,
vánoční marinovaný kapr,
marinovaný smažený kapr,
marinovany vanocni kapr,
marinovany kapr,
kapr s koprem,
kapr recepty,
kapr marinovany v pivu,
smažený marinovaný kapr,
marynovaný kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý,
hořčice,
pivo světlé,
solamyl,
citron,
tatarská omáčka,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
mouka polohrubá,
olej
Komentáře (3)