Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Voňavá "rybářská" sekaná

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 šiška

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 391 kJ /
1 289 kcal
Bílkoviny57,39 g
Tuky85,08 g
Vláknina10,46 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 903 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy70,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Povolené rybí medailonky pomeleme na masovém mlýnku společně s bůčkem, cibulí, česnekem a rohlíky, které jsme si předem namočili do méka (vody). Krok 2: Přidáme vaječný žloutek, sůl, ostatní koření a vše (nejlépe rukou) pořádně promícháme. Krok 3: Vytvarujeme šišku, kterou vložíme do pekáčku s trochou tuku a cca 100 ml vody. Krok 4: Povrch sekané potřeme rozšlehaným bílkem a pekáček vložíme do předem rozpálené trouby. Za občasného přelévání vypečenou šťávou pečeme zhruba 35-40 minut do zlatavé barvy.
Podáváme s chlebem nebo s různě upravenými bramborami.

Zveřejněno 20. 10. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Voňavá "rybářská" sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n6JD

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Voňavá "rybářská" sekaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n6JD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Aničko, opravdu velká pochvala:yes::-D nádherný recept jak donutit takto rodinku spolknout více rybek než chtějí:-p a propo, když jsem začínala kupovat hoki medailonky, zdály se mi lepší, než teď, ale asi to bude i kusem z ryby (minule jsem s nimi málem šlehla - ty mrchy nebyly úplně bílé a tak opravdu voněly rybinou)

suslajda: já to slyším a vidím poprvé, ale risknu to někdy, proč ne, jak tady vidím ohlasy, zkusím:-K

Ryby mám ráda v sekané jsem už také jedla:yes::yes:a byla moc dobrá+15

Anna Kocikova:Ani, vzhledem k tomu, že moje původní Pirátská sekaná vzala za své díky cenzorově zásahu a s přihlédnutím na nový recept obohacený gramáží surovin a nádhernou Tvojí fotku, jež změnila ráz tohoto receptu, poprosil jsem cenzora o smazání celého receptu, což tak učinil. Každopádně máš moje velké poděkování a jsem Tobě nakloněn jak potápějící se korveta jednookého piráta...

Chambord:Tak tahle pochutina vznikla díky Tvému názvu"Pirátova s
ekaná"kde jsem se chytla surovim"mleté maso,libovolného původu"a vyrobila;-) nechtěla jsem receptík shodit;-)Protože byl asi vymazán(nevím proč),uvedla jsem suroviny včetně gramáže-mnou popsané(něco přidané) v komentáři pod Tvým Pirátem;-)
Ano-fotky jsou k původnímu receptu,který měl konečné znění"Sekaná podle Jany Remkovké s fotkama Anny Kocíkové"Vytratil se:-O

Tak to bych ráda ochutnala:-p, na pohled krásná, musím zkusit, ale času nějak není na všechny ty uložené dobroty:-O:-O
Posílám bod za nádhernou sekanou:yes::yes:

Hoki filé? To zní tajemně..Skoro jak hokynář, nicméně pro mne atraktivní pokrm.

Andulko je to opravdu průlom. Já jako jihočech jsem již rybí karbanátky dělal a jsou OK, ale toto mne nenapadlo a tobě pleskám. +bodík 11

rebeka: myslím, že jsem ji tam také viděla, ale řekla bych, že pirát zmizel:-D;-)

fakt zajímavá sekačka;-):-):yes:
a nebyla tahle fotka u "piráta":-?:-D;-)

Manžel je rybář, takže rybí maso přidávám též do sekané. Je taková křehčí,odlehčenější a nadýchanější:-p:-*Aničko, máš ji moc krásnou:-O:yes:

Zajimavy napad pridat rybi maso do sekane, s tim jsem se jeste nesetkala..;-):yes:..to urcite vyzkousim..:-K

No panečku,to je nápadec:-p:yes:

Děkuji za zájem i hodnocení;-):-K
Špagetko,já jsem to pekla předevčírem a foťák jsem měla vybitý:-/takže suroviny(obal) ani fotopostup nemám.Tak jsem teď blýskla 2 kousky,co mám ještě v sáčku v mrazáku a přidávám odkaz,ať si můžete,kdo máte zájem udělat představu o obalu.Je to od výrobce"Kimbex".Bylo zakoupeno v Albertu zhruba před měsícem,jedno balení stálo kolem 30 kč,ale nevím to už přesně:-)http://www.kimbex.cz/ryby/vyrobky/file-a-filety.ph...

Ty jsi Aničko taky kaskadér jako já:-D mám ráda kuchařky, co se nebojí experimentovat, takže jdu do toho také někdy, pro odvahu dávám bodíka Aničko, ale to Hoki-filé neznám, třeba ho někde uvidim:-K;-):yes:

Ani - Hoki filé? Nemáš ještě obal? Abych to nemusela hledat v obchodě - koupilas kde? Jinak se mi to líbí :yes::yes::yes:

:-K:-K Aničko je mi ctí dát Ti první bodík...vypadá to parádně ,s rybičkou musí být sekačka vynikající.:yes::yes:

Tématické fráze:
hoki filé, sekaná z rybího filé, rybí sekaná, sekaná recept, rybí file hoki, smažená hoki, rybářská sekaná pečeně, sekaná z rybího masa, kimbex hoki file, filé hoki, recepty hoki, hoki recept, sekaná pečeně z rybího masa, smažené hoki, sekaná z filé, hoki file priprava, medailonky hoki, hoki file recept, recepty korveta, hoki ryba

Suroviny:
filet hoki, bůček vepřový, mléko, rohlík, cibule, česnek, vejce, sůl, chilli, ořech muškátový, olej

Přidat fotografie receptu