Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása v bramborovém těstě

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 979 kJ /
1 429 kcal
Bílkoviny111,46 g
Tuky61,42 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 886 mg
Sodík 5,01 g
Sůl11,72 g
Sacharidy102,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V šupke uvarené zemiaky nastrúhame a s múkou, soľou a 1 vajcom vypracujeme zemiakové cesto. Krok 2: Cesto rozvaľkáme na hrubší plát, do stredu dáme uvarené klobásy a stočíme do valca. Krok 3: Boky dobre utesníme, valec potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme v rúre pri strednej teplote 20 min. Krok 4: Potom potrieme opäť vajíčkom, posypeme syrom a dopečieme. Krok 5: Trošku necháme vychladnúť, krájame na kúsky asi 5 cm hrubé a podávame s dusenou kyslou kapustou ( zelím ), pripraveným podľa svojho gusta.

Zveřejněno 25. 10. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobása v bramborovém těstě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r7Y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobása v bramborovém těstě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r7Y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
bramborové těsto recept, klobásy recepty, bramborové recepty, jídlo z klobás, recepty s klobásou, jidla z klobas, recept na klobásy, klobásy na zapékání, recepty z klobásy, klobasy, klobasa, recepty z klobas, recepty bramborové těsto, recepty z bramborového těsta, bramborové těsto, bramborové těsto s klobasou, zemjaková klobása, tortellini plnene syrom, vaření klobásy, vaření klobás

Suroviny:
brambory, vejce, klobása, sýr nastrouhaný, sůl, mouka

Přidat fotografie receptu