Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Schválená "pizza

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: ...

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Těsto vyválíme pokud možno dokulata. Na každou pizzu dáme asi 2PL zakysané smetany, proužky menší cibule, na nudličky nakrájené nebo na kousky natrhané sušené hovězí a posekanou papričku. Posypeme oreganem a strouhaným čedarem a upečeme.

Zveřejněno 4. 11. 2012

Poznámka autorky Danca

Pro "šťouralky": podobnost s touto Chambordovou pizzou :http://www.toprecepty.cz/recept/29926-pizza-albori...v tomto případě není náhodná, dokonce je ÚMYSLNÁ, protože jsem se jí inspirovala!!!:-) Dokonce mám od Toma schváleno, že tu svoji mohu přidat jako nový recept! Tímto bych chtěla eliminovat případné komentáře typu "opsáno",děkuji :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Schválená "pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZrR8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Schválená "pizza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZrR8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

pěkná :yes: :-) a víte, že mě ani nenapadlo tam dát zak. smetanu určitě zkusím jak chutná se smetanou :yes:

No nic, Chamborda to omrzelo, nedivím se mu.... takže poznámka, a v podstatě i název je teď bezpředmětný...:-(

Mám moc ráda kombinaci smetany, bramboru, cibulky a uzeného boku na pizze. Je pravda, že ve Francii se dají najít dva základy smetanový a klasický rajčatový, ale na originál z Itálie nedám dopustit :). ;-)

;-):-p:yes:

Chutnalo by mi:-p:-p:yes:

Danca: Ta musí být:yes::-p.

Chambord::-D:yes:

Chambord: :-K, tak přijeď na večeři:-D:-D

Nonya: nebyla...tak to je průšvih:-!:-O:-D

Danco, super;-)

Ale milá Dančo, já Ti nic schvalovat nemusím, je to originální a líbivý recept, jsem rád, že ses ode mne trochu inspirovala, od toho přeci recepty jsou, aby variovaly, obměňovaly se, nabíraly nové dimenze a v dimenzi, v níž jsi představila svůj nádherný pokrm, bych se chtěl jednou ocitnout.

:-D A vo Francuzsku si bola na schvalenie :-? tam sa robi bezne a tradicne dlhe roky;-)
http://www.eatlivetravelwrite.com/2012/05/tarte-fl...

:yes:

Tématické fráze:
pizza ze zakysane smetany, smetanový základ na pizzu recept, pizza ze zakysany smetany, smetanovy zaklad na pizzu, pizza smetanový základ recept, pizza originál recepty, rajčatový základ na pizzu, pizza albori recept, pizza zak, pizza albori, těsto na piizu, těsto na pizzu ze zakysané smetany, recept pizza ze zakysané smetany, domácí pizza smetanový základ, pizza smetanový základ, originální recept na pizzu, testo piizu, pizza originální recepty, recept na piizu, domaci pizza ze zakysane smetany

Suroviny:
těsto na pizzu, smetana zakysaná, cibule, maso hovězí sušené, koření oregáno, chilli paprika čerstvá, sýr chedar

Přidat fotografie receptu