Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 538 kJ / 2 041 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 262,86 g |
| Tuky | 89,01 g |
| Vláknina | 13,92 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 5,19 g |
| Sacharidy | 42,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná ala " Škopkovic fašírka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYoO
Moje poznámka
Sekaná ala " Škopkovic fašírka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYoO
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 18 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 20 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 21 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 13 minutami
Koňakové řezy
janatka před 1 hodinou
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 2 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 2 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 10 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 11 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 13 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 13 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 13 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 13 hodinami
Tématické fráze:
fašírka z králíka,
fasirka z mletého masa,
fašírka,
sekaná z králíka a bůčku,
fašírky z mletého masa,
králičí fašírka,
sekaná z králíka,
domaci fasirka,
fašírka recept,
nastavená sekaná,
fašírka z králika recept,
fasirka s kralika,
recept na fašírku,
fašírka králík,
mlete kruti maso a sekačka,
babiččina fašírka,
lovecká sekaná,
sekaná nastavená bramborem,
domací sekaná z králíka,
co je faširka
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
vejce,
majoránka,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř,
libeček,
paprika sušená sladká,
cibule,
hořčice,
česnek,
vejce
Komentáře (14)
Zajisté že můžete, ale běžně se to nedělá, že
Jinak já bych přidala grády na konci pečení, aby byla z vršku více růžovoučká.Ale to je každého věc,že?
ovšem sekačka vypadá fajnově, takže jeden pláteček s hořčicí a okurčičkou..chlebík dodám