Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 050 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,00 g |
Tuky | 20,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 815 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 25,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní smažené býčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Kp8
Moje poznámka
Pikantní smažené býčí žlázy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Kp8
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté a zelí ze zelené cukety
Přidáno před 1 hodinou
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 2 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 21 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 1 hodinou
Sedmikráskový sirup
Marylka před 2 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kacenka1352 před 4 hodinami
Špekové rohlíkové knedlíky
kacenka1352 před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Barborka17 před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Nightmare před 5 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Nightmare před 5 hodinami
Mazanec
Creativewoman před 6 hodinami
Tématické fráze:
smažené býčí žlázy,
býčí žlázy,
býčí žlázy recepty,
recept na býčí žlázy,
bejčí koule,
recepty na býčí žlázy,
bejci zlazy,
bejčí žlázy recepty,
býčí žlázy recept,
recept na býčí koule,
byčí žlazy smažene,
vepřové žlázy,
recepty býčí žlázy,
býčí koule recept,
recepty býčí koule,
býčí žlázy příprava,
smažené býčí žlázy recept,
příprava býčích žláz,
smažené býčí koule,
smažené bejčí koule
Suroviny:
býčí žláza,
mléko,
omáčka chilli,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (22)