Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené bramborové soudky

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iness Iness

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 528 kJ /
843 kcal
Bílkoviny88,25 g
Tuky29,55 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 263 mg
Sodík 476 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy52,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory pečlivě očistíme, rozpůlíme, odřízneme špičku (aby nám soudky rovně stály) a lžící vydlabeme. Krok 2: Maso nakrájíme na malé nudličky, dáme do misky, osolíme, přidáme rozmačkaný česnek, oregano a promícháme. Krok 3: Soudky lehce osolíme, okmínujeme a naplníme masem. Krok 4: Žampiony nakrájíme na čtvrtiny a mozzarellu na plátky. Krok 5: Do každého soudku vtiskneme do masové směsi čtvrtku žampionu, poklademe plátkem mozzarelly a lístečkem másla. Krok 6: Pečeme na 220°C cca hodinu až budou kraje brambor dozlatova.

Zveřejněno 30. 11. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené bramborové soudky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3V8O

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené bramborové soudky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3V8O

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Ufff, krásné a nepochybuji o tom, že skvělé!!:yes:

Dneska jsem je dělala a jsou moooc chutné:-p:-)):-))

:-O náádherně to vypadá:-):-):-K:yes::yes:

Krásně načančaná chutná mňamina:-p:yes::-K

Veľmi pekný recept, zemiaky mám rada na akýkoľvek spôsob :yes::-D;-)

Inka1:Opravdu syrové, je to chuťové jiné...Syrové brambory, syrové maso...:-). Vydlabat šly dobře a pokud by byl někdo tak levý, že by mu to nešlo, tak může použít malý nožík a potom lžíci:-D.

:-*:-* Ty brambory opravdu syrové:-? nevím jestli půjdou dobře lžící vydlabat. Dělám to s trochu jinou náplní , ale z vařených . :-))

Děkuji vám:-K

:yes::yes::-K

yanull: Ano maso je měkké, pekla jsem na 220°C cca hodinu;-). Až jsou kraje brambor zlatavé, je hotovo:-).

Vypadá to velmi pěkně a jedle, jen se chci zeptat, zda je maso pak dostatečně měkké, jestli není ho třeba před tím trochu opéci na pánvi. Posílám 7. bodík za chutný gáblík :-p:-K

Iness, tak to je moc fajny recept, ten se mi moc líbí;-):-p Také dělám ráda plněné brambory, ale zase úplně jinak, tohle vyzkouším;-) Dávám ti 6.bod:yes: Jo a máš to hezky nafocené.

Tématické fráze:
pecene bramboraky, bramborové kapsy pečené, bramborové špičky, bramborový soudek, bramboráky pečené, bramborové plněné soudky, bramborovy hreben, bramborové hřebeny, pečene bramborove hřebeny, bramborová spicka, bagetove soudky, brambory hřeben, hřebeny z pečeného masa, soudek na brambory, bramboráky ze syrových brambor, bramborove hrebny, recept na brambory jakoi hřeben, plněné bramborové soudky, bramborové pečení, pečený bramborák z 6 brambor

Suroviny:
plec vepřová, brambory, žampióny, sýr mozzarella, máslo, česnek, koření oregáno, kmín celý, sůl

Přidat fotografie receptu