Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kávový likér

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dannette

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 553 kJ /
1 805 kcal
Bílkoviny14,75 g
Tuky25,36 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy204,52 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozpustnou kávu zalijeme vroucí vodou a rozmícháme se lžící krupice. Krok 2: Rum smícháme s whisky. Krok 3: Žloutky se zbylým krupicovým cukrem a vanilkovým cukrem vyšleháme do pěny. Krok 4: Vmícháme kávu, kondenzované mléko a alkohol. Krok 5: Směs necháme odstát, dokud pěna neslehne.Vychladlý likér nalijeme přes sítko do vymytých lahví, uzavřeme a necháme zhruba 3 týdny odležet.

Zveřejněno 14. 11. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kávový likér

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkvL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kávový likér

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkvL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kávový rum, likér z kondenzovaného mléka, rum kavovy, domácí rum, domácí vánoční likéry, likéry z kondenzovaného mléka, domácí likéry, krémový likér, domácí kávový rum, kávovej rum, likér z rumu, domácí likéry z rumu, domácí krémový likér, baylies složení, recepty likéry, likér krémový recept, recept na kávový rum, likery z mleka, domácírum, bezinkovo-kávový likér

Suroviny:
káva rozpustná, voda, cukr krupice, rum, whisky, žloutek, cukr vanilkový, mléko kondenzované

Přidat fotografie receptu