Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 600 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
Tuky | 7,06 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, poté přidáme na nudličky nakrájené maso a zarestujeme. Až pustí šťávu, přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání vývarem dusíme do poloměkka.
Krok 2: Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme doměkka. Podáváme s malými bramboráčky.
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
Moje poznámka
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 8 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 13 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Míša řezy
Neregistrovaný před 31 minutami
Szegedinský guláš
Placak před 40 minutami
Šťouchané brambory se smaženým zelím
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kuřecí čína jinak
Neregistrovaný před 1 hodinou
Piškotová bábovka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 2 hodinami
Dělbuchy
Neregistrovaný před 2 hodinami
Jablkový koláč
L.Komrska před 3 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 3 hodinami
Tématické fráze:
řezanka,
hovězí řezanka,
řezanka z hovězího masa,
řezanka recept,
hoclavska rezanka,
řezanka z hovězího,
ďábelská řezanka,
hodslavká řezanka,
recept na řezanku,
hovezi řezanka recept,
hodslavickà řezanka,
recept na hodslavskou řezanku,
hodclavská řezanka,
hodlavská řezanka,
recepty na hodslavskou rezanku,
řezanka hovězí,
vepřová řezanka,
recept na řezanka,
řezenka,
luxusni rezanka
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
směs zeleninová,
houby sušené,
vývar,
protlak rajčatový,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
sádlo
Komentáře (16)