Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 576 kJ / 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,30 g |
Tuky | 13,28 g |
Vláknina | 3,26 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 4,30 g |
Sůl | 10,37 g |
Sacharidy | 111,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložené kachna maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6BD
Moje poznámka
Naložené kachna maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n6BD
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 14 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 5 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 10 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 11 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
kachní maso recepty,
kachna v mlece,
kachní maso,
jak naložit kachnu,
kachna na mléce,
kachní maso recept,
kachna na mleku,
naložená kachní prsa,
recepty kachní maso,
recepty na kachni maso,
naložené maso,
jak zbavit maso zápachu,
maso naložené v mléce,
husa naložená v mléce,
nalozeni masa do mleka,
kachna recepty,
recept kachní maso,
jak se zbavit zápachu masa,
kachna biskup,
recept na kachní maso
Suroviny:
prsa kachní,
mléko,
med,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
koření kari,
žloutek,
solamyl,
omáčka sojová,
mrkev,
hrášek,
žampióny,
hlíva ústřičná,
jidášovo ucho,
bambusové výhonky,
fazole mungo,
kukuřice
Komentáře (13)