Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety s mangoldem a sýrem typu Hermelín

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 599 kJ /
860 kcal
Bílkoviny33,60 g
Tuky2,24 g
Vláknina78,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy168,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso mierne naklepeme, osolíme, okoreníme, pokladieme plátkami cesnaku, na to dáme listy mangoldu (aj poskladané) a plátky syra s bielou plesňou. Krok 2: Zopneme špáratkom, obaľujeme v hladkej múke a opečieme na oleji z oboch strán. Podlejeme vriacou vodou a dusíme do mäkka. Krok 3: Podľa potreby dolievame vodu (získame veľmi chutnú šťavu, do ktorej po vypnutí vhodíme hrsť posekanej plocholistej petržlenovej vňate).

Zveřejněno 13. 1. 2013

Poznámka autora magdalenka

Pred podávaním odstránime špáratká.

Servírujeme s ryžou, kuskusom, zemiakovým pyré, alebo inou obľúbenou prílohou. Ja som dnes zvolila tarhoňu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlety s mangoldem a sýrem typu Hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kX9r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlety s mangoldem a sýrem typu Hermelín

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kX9r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Pajaska:ďakujeeem!

Mangold je super.V loni jsem nepěstovala a tak nemám.Vím,lze zaměnit se špenátem,ale mangoldík je opravdu prima,takže z jara zaseji ....Magdi,moc se ti to povedlo a ta tarhoňa,mňam.:yes:

Jana Remkova:;-) u nás frčí viac ako ryža, robím často.

magdalenka: díky, mooc se mi líbí ty opečené korálky;-)

Jana Remkova: Správne si to pochopila...nech sa ti darí!:-K

magdalenka: Aha!!! Chápu to dobře, Magdi, že ji předem nevařím?? Děkuji moc!!;-)

Samé dobroty :-p

Jana Remkova:na oleji - mierna teplota - pomaly smažíš guličky tarhone (moje deti to volali "broky"), premiešavaš, aby sa nespálili. Pracuješ na platni - rozptyľovač plynu. Keď sa ti zdá farba v pohode, zaleješ vriacou vodou, asi na prst nad tarhoňou, osolíš, premiešaš a zakryješ. Už ďalej nemiešaš, aby nebola rozblemcaná, stiahneš teplotu. Keď sa ti zdá, že je voda vsiaknutá - ochutnáš, ak sa ti cestovina zdá tvrdá, ešte pridáš trochu vody (vždy vriacu!), teraz už môžeš premiešať. Nech sa ti darí!
Dzungi, dík.:-K

Magdi, to je parádička!!! Mohla bys mi prozradit, jak děláš tu tarhoňu, aby byla tak růžová? Já vím, že se to nějak snad smaží a tarhoňu zbožňujeme.:-p:yes:

Jenom vidím název a už vím, kdo vařil!;-):-D
Magdalenko, krásný a jistě i chutný recept.:-p Kdyby to šlo, dala bych bodík i za tarhoňu, takhle alespoň ten jeden.:yes::-p

Ďakujem všetkým za kladné reakcie.
Maris, mangold vykúka spod snehu...a láka...

Jak je vidět - mangold mráz nespálí;-):-)), krásné:-):yes::yes:+ 10

Opravdu rozkosne zatisi, bude to velka dobrota.

Velmi pěkná prezentace jistě chutného jídla, ale na tarhoňu jsem ještě také nenarazila, ráda bych ji vyzkoušela +9. bod :-p:-K:yes:

Jen žasnu nad tou nádherou:yes::yes:+

Tématické fráze:
kotlety s hermelínem, kotlety s hermelín, recept kotlety hermelín, kotleta hermelin, kotleta a hermelin, kotleta s hermelín, kotlaty a hermelín, vykuk recepty

Suroviny:
sýr, sůl, česnek, mangold, olej, voda, nať petrželová

Přidat fotografie receptu