Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapsa z krkovice plněná celerem a pórkem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 261 kJ /
779 kcal
Bílkoviny25,79 g
Tuky48,71 g
Vláknina49,32 g
Cholesterol 312 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,21 g
Sacharidy36,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky krkovice naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi rozpustíme másle, dáme orestovat nakrájený celer a pórek, přidáme koření a asi 5 minut dále restujeme. Potom vmícháme vejce a necháme směs vychladnout. Krok 2: Na plátky masa dáme vychladlou směs, přeložíme, sklepneme nebo zajistíme párátky. Do tlakového hrnce dáme sádlo, přidáme na plátky nakrájenou cibule, kterou smažíme dorůžova. Krok 3: Přidáme maso, trochu podlijeme vodou a dusíme 20 minut. Maso vyndáme, výpek zahustíme lžičkou mouky a provaříme.

Zveřejněno 14. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapsa z krkovice plněná celerem a pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LWMp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapsa z krkovice plněná celerem a pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LWMp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Anna Kocikova:Já vím :-D:-D:-D

S chutných surovi a za použití papiňáčku:-* moc príma dobrota:-p+4:yes:Jiřinko,jsi můj človíček;-):-D:-D

to určitě zkusím:yes::-D

Jiřko, kde je celer, to já můžu:-p

Jikotka: Jikotko, to vypadá dobře a dobré to bude, pěkně se ti tam kloubí maso s celerem a ta kombinace je sama o sobě moc dobrá. Dávám ti 3.bod:yes:

Jikotka:
Ďakujem za odpoveď.

mňam - skvělé závitky:yes::-D a ty knedlíky;-)

Krásná kapsa.:yes::-p

Tie biele gule sú z ryže?

:yes::yes::-p

To vypadá moc dobře :-K....a ten celer tomu určitě dodá výbornou příchuť :yes::yes:

Tématické fráze:
krkovice s pórkem, plněná krkovička kapsa, krkovice na celeru, plněná krkovička recepty, co z krkovice a pórku, vepřové plátky plněné s celerem, kotleta plněná celerem, plněná krkovice, plněna krkovice s mrkví, celerova kapsa, recepty krkovičky kapsa, vepřové kapsy plněné celerem a jablky, veprove s celerem a porkem, maso plněné pórkem, krkovicka na porku, závitky s celerem, vepřové maso plněné pórkem, krkovice z porkem, krkovice celer, vepřové závitky plněné celerem

Suroviny:
krkovice vepřová, celer, pórek, cibule, vejce, sádlo, máslo, mouka hladká, sůl, pepř, koření aztécký poklad, koření oregáno

Přidat fotografie receptu