Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarkové pagáčiky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

katulda

Náročný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 65 min

65 min (65 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie44 325 kJ /
10 594 kcal
Bílkoviny236,98 g
Tuky727,98 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 814 mg
Sodík 22,14 g
Sůl54,71 g
Sacharidy756,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z kvásku a uvedených surovín, okrem oškvarkov, vymiesime cesto. Necháme v teple kysnúť, ale iba mierne, nie ako klasické kysnuté cesto. Krok 2: Potom cesto vyvaľkáme na 2 cm hrúbku, natrieme čiastočne pomleté a čiastočne nasekané oškvarky, cesto preložíme sprava doľava a zhora dolu. Po 10-15 min znovu vyvaľkáme na 2 cm a preložíme, po ďalších 10min ešte naposledy vyvaľkať a skladať. Krok 3: Potom zasa vyvaľkáme na 2 cm, vykrajujeme, dávame na plech, potierame vajcom a pečieme asi pri 200 stupňoch asi 15 až 20 min. Pred pečením necháme stáť na plechu, kým sa rozpáli rúra.

Zveřejněno 15. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Škvarkové pagáčiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6KLL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Škvarkové pagáčiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6KLL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Nádherná uruven, škvarky nebo oškvarky, s civilizaci nema nic spooečneho.
Přeji hodně uspěchu.
JS
www.sum.cz

Tak těsto kyne, těsto bez tuku, přidal jsem jogurt.
Nechámm mu čas a bude třikrát prohněteno.
na švehlíkověwww.sum.cz

Dimo: ja píšem recepty po slovensky, názov po česky - kvôli vyhľadávaniu, je to jednoduchšie. Ak si zadáš do vyhľadávača "oškvarky", nemusí ti hľadaný recept vôbec vyjsť.
Ja osobne s českým jazykom kontakt mám stále, nemám s českým jazykom ani českou kultúrou ani českými občanmi žiadne problémy. Problémy vyrábajú politici. Tiež ma prekvapuje, že mládež má problém s porozumením druhého jazyka.

V ingredienciách je slovo oškvarky (tak je to správne po slovensky), ale v názve receptu je škvarkové p... Slovo škvarky je správne po česky.
Mali by ste sa rozhodnúť v akom jazyku teda chcete do Toprecetov Váš recept pridať.
Dnes, keď po rozdelení Československa už neexistuje denný kontakt s obidvomi jazykmi, takáto nepresnosť jazykovej kultúre neprospieva. Hlavne mladá generácia má určité problémy (sám som sa o tom viackrát presvedčil tak na jednej strane ako aj na druhej) a ťažkosti s porozumením druhého jazyka, čo kedysi (nie tak dávno) bolo nemysliteľné. Mne to pripadá veľmi smutné.;-(

Hella:Hello, tady je víc zajímavostí autorka i Lucie2211 se včera přihlásily, asi jedou na soutěž a proto zadávají v duplicitě recepty apod.Naprosto jich nezajímá vyhledávač;-) Nechápu taky:-//o kvalitě nekomentuji:-//

Nemám nic proti tomu, že pagáče tu jsou mockrát. Jen se divím tomu, že znovu prošel náprosto stejný název tohoto receptu. Nemohla by autorka název nějak změnit? Jsou to pak zmatky při vyhledávání.

Tématické fráze:
pagaciky, škvarkové pagáčiky, recept na škvarkové pagáčky, převalované pagáčky, škvarkové pagáčiky recept, skvarkove pagace, kvarkov pagiky, škvarkové placky, recepty škvarkové pagáčiky, škvarkové pagáčky, škvarkové placky prevalovane, pgaiky, převalované škvarkové pagáčky, škvarkové, škvarkové pagáče převalované, převalované škvarkové placky, převalované těsto se škvarkama, kapustové pagáčiky, převalované škvarkové pagáče, škvarkové p

Suroviny:
droždí, mléko, cukr, mouka hladká, sůl, vejce, olej, mléko, škvarky

Přidat fotografie receptu