Postup přípravy
Krok 1: Den předem naložíme šmakouna do mléka, které jsme smíchali s grilovacím kořením.
Krok 2: Do šmakouna uděláme 2 zářezy, které naplníme kousky salámu a sýru a upevníme párátky.
Krok 3: Naplněného šmakouna obalíme v mouce, vejci a strouhance smíchané se sezamovými semínky a smažíme dozlatova. Podáváme s kaší nebo brambory.
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
Moje poznámka
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 5 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 8 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 10 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 11 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 12 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Tématické fráze:
co je to šmakoun,
gordon bleu top recepty,
gordon bleu recept,
jak se vypada kuřeci gordon,
šmakoun foto,
domácí šmakoun,
jak vynikl cordon bleu,
šmakoun recepty,
cordonbleu,
šmakoun akce,
kuřecí cordon v sezamove strouhance,
brambory giorgio,
dušený šmakoun,
recepty šmakoun,
recepty ze šmakouna,
dna a šmakoun,
co je to gordon bleu,
gordon blue prirodní,
smakoun ala,
cordon bleu v bramborach
Suroviny:
šmakoun,
salám sojový,
sýr,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
mléko,
semínka sezamová,
koření grilovací
Komentáře (21)
Nenech se Markéto odradit, tady panuje oprávněně trochu nedůvěřivé období
Na Slovensku najdete toto jídlo v mnoha restauracích, všude s nesprávnym názvem, podobně ako tenhle recept tady. Doufám, že to uznáte a když ne, tak si přečtěte třebas tohle:
www.cordonbleu.edu/
www.pragueculinaryacademy.com/academy.html