Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skládaná játra

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 712 kJ /
1 604 kcal
Bílkoviny149,85 g
Tuky86,56 g
Vláknina6,57 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 743 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy54,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z pečene narežeme 12 menších plátkov. Cibuľu narežeme na 6 koliesok. Krok 2: Múku zmiešame s korením, soľou a trochou vegety a v tejto zmesi obalíme plátky pečene a na masle ich opečieme z oboch strán spolu s kolieskami cibule. Krok 3: Vyberieme ich a udržujeme v teple. Potom vo výpeku krátko opečieme 6 koliesok paradajky. Krok 4: Pred podávaním ukladáme na seba : koliesko paradajky, plátok pečene, koliesko cibule, plátok pečene. Dostaneme 6 porcií. Krok 5: Horný plátok pečene ozdobíme syrokrémom ozdobne vytlačeným a petržl. vňaťou.

Podávame so zemiakovou kašou.

Zveřejněno 26. 11. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skládaná játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2kY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skládaná játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2kY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Syrokrém je jemný tavený smotanový syr, dostať ho aj v Čechách.

Vypadá to velice efektně, pro nedělní oběd či pro návštěvu jako dělané. Já bych kolečka rajčat ještě lehce pocukrovala a přidala špetku čerstvé bazalky. A taky netuším, co je syrokrém (předpokládám, že nějaký krém ze sýra, ale netuším, jak se dělá a jak má k játrům chutnat).
Při servírování bych podávala hostům ještě jeden talířek, aby to bylo na čem jíst :-)

To bude chutiť aj nám, máme papriku radi. Najbližšie pridám aj tú papriku:yes:

S těmi rajčátky, takže nejdřív opeču tu papriku, pak hned rajče a při skládání dám kousek papriky a rajče, plátek jater, cibule a játra, nebo i rajče může být navrchu, aby to barevně vyniklo. takže na té fotce by bylo vidět paprika, rajče, játra, cibule, játra a zase rajče, pokud by zbylo i ta paprika. Nám to takto chutná.

Spagetka kam ? Teda v akom poradí skladáš ?

Já přidávám i zelenou papriku :-p:-p:yes:

Tématické fráze:
jelení játra, sýrokrém, jatra z jelena, co je sýrokrém, jelení játra recepty, pečená vepřová játra, jelení játra recept, jelení vnitřnosti, dort srnec, dort jelen, co je to syrokrém, beskydská játra, jeleni jatra na grilu, jelení játra vnitřnosti, srnci jatra na grilu, srnci jatra, recepty na jelení játra, srnec na grilu, recept jelení játra, co je syrokrem?

Suroviny:
játra vepřová, olej, mouka hladká, rajče, cibule, pepř, sůl, krém sýrový, petrželka, máslo, vegeta,

Přidat fotografie receptu