Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Třepací buchta

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kamili Kamili

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 20

20

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 042 kJ /
3 117 kcal
Bílkoviny52,92 g
Tuky127,93 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy434,76 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve ušleháme žloutky s cukrem a vodou. Poté přidáme mouku a olej. Krok 2: Nakonec z bílků vyšleháme sníh, který vmícháme do žloutkové směsi. Dáme péct. Krok 3: Suroviny na krém dáme postupně do nádoby, která má víko a uzavřeme. Krok 4: Třepeme rychle až do zhoustnutí a potom natřeme na vychladlý piškot.

Zveřejněno 20. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Třepací buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ykrR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Třepací buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ykrR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tresaci buchta, hrc hrc buchta, třepana buchta, žloutková buchta, buchta hrk hrk s mandarinkami, olé buchta, rakouská buchta, trasaci buchta, třepací řezy, buchta bez šlehání, buchta ze žloutků, buchta olé, třepací moučník, třapací buchta, buchta hrc hrc, třepacíbuchta, buchta hrc, buchta s olé, třepací dort bez pečení, tresaci buchta s ovocem

Suroviny:
žloutek, cukr, voda, olej, mouka polohrubá, bílek, šlehačka na šlehání, kompot mandarinkový, pudink vanilkový bez vaření

Přidat fotografie receptu