Postup přípravy
Krok 1: kuřecí čtvrtky jemně osolíme, pokapeme sojovkou a necháme chvíli odležet.
Krok 2: Pak přidáme nakrájený česnek, zalijeme plechovkou sterilizovaných žampionů a dáme zapéct, nejdříve 20 minut s pokličkou, pak dopečeme do zlatova bez pokličky.
Zveřejněno 29. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře podle Evy Pilarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERmW
Moje poznámka
Kuře podle Evy Pilarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERmW
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 20 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 4 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 9 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 10 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 10 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 10 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 14 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy salat evy pilarove,
bramborový salát podle evy pilarové,
bramborový salát podle pilarové,
eva pilarová vaření,
eva pilarova bramborovy salat,
kuře recepty,
bramborovy salat od evy pilarove,
štava ke kuřeti,
kuřecí polévka evy pilarové,
recept na kuřecí čtvrtky,
eva pilarová - vaření,
bramborový salát paní pilarové,
recepty od evy,
bramborovy salat od pilarové,
recept kuřecí čtvrtky,
recept na kuře,
rychlé recepty evy pilarové,
bramborový salát podle paní pilarové,
pilarová eva bramborovy salat,
salát podle pilarové
Suroviny:
kuře čtvrtky,
omáčka sojová,
sůl,
česnek,
žampiony sterilované
Komentáře (9)