Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 126,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kukuřice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DEQ6
Moje poznámka
Pikantní kukuřice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DEQ6
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 44 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 53 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 2 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
mražená kukuřice recepty,
vareni kukurice,
mrazena kukurice recept,
mrazena kukurice,
kukuřice jako příloha,
kukurice doba vareni,
jak dlouho se vaří kukuřice,
kukuřice recepty,
mražená kukuřice - recepty,
jak se vaří kukuřice,
recepty kukuřice,
pikantni kukuřice,
kukuřice vaření,
mražená kukuřice na másle,
kukuřice recept,
kukuřice příloha,
recepty z mrazene kukurice,
recepty z kukurice,
vaření mražené kukuřice,
mražená kukuřice jako příloha
Suroviny:
kukuřice mražená,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
koření chilli
Komentáře (4)