Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Irsko/Anglicka nadivka

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Tewereska

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 084 kJ /
259 kcal
Bílkoviny8,50 g
Tuky2,00 g
Vláknina3,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 600 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy50,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cerstvy toatovy chleb (svetly) dame do mixeru a udelame cerstvou strouhanku. Cibuli nakrajime na jemno. Maslo rozpustime, muzeme pridat trochu olivoveho oleje, nebude se pripalovat a pridame nakrajenou cibuli. Krok 2: Nechame zmeknout a pak pridame chleb, salvej, sul a pepr. Da se jist i takhle nebo jako napln do kurete, krocana a nebo jako priloha, kdyz se da na plech a zapect.

Zveřejněno 25. 1. 2013

Poznámka autora Tewereska

Tuto nadivku maji vsichni Irove na vanocnim stole, v krocanech. Delaji spousty druhu, da se do toho cokoli pridat nebo co zbyde, davame na sendvice s majonezou a nakrajenym krocanem nebo kuretem.

Foto doufam brzo pridam

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Irsko/Anglicka nadivka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GK9J

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Irsko/Anglicka nadivka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GK9J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Tewereska: já bych určitě zůstala u mixování toustového chleba, nádivka bude vláčná;-) Strouhanka je moc suchá a tvrdá. Strouhanku na másle dělám, když chci nastavit oříšky na posypání nějakého sladkého jídla. Je křupavá.
Recept vypadá dobře :yes:

tak me napadlo ze by to mozna slo i ze strouhanky..ona by mela zmeknout na tom masle co myslite?

tak fotky jsou tu ;-) muzete do toho pridat parek bo jedle kastany a vse co vas napadne. Pecene v troube na plechu bo staci zabalit do alobalu a potom namazat chleba majonezou na to nadivku dat treba kousek peceneho kurete a mate super veceri.
Muzete take nacpat do kurete, veproveho a zapect.

Nadja: jelikoz bydlim v Irsku rohliky nemame :( tak jsem to z nich nikdy nedelala, ale muzes vyzkouset.

Tewereska: děkuji, vyzkouším, ale teď nemám toasťák, jen rohlíky - ale z těch by to asi taky šlo.

Nadja: docela dost masla takovych 50 gramu. Jedna vetsi cibule. On chleb nasakne hodne masla nekdy pridame vice masla. Melo by to byt porad tak nejak sypke rozhodne mi to nikdy nedrzi spojene. Kazdy to ma rad jinak. My se snazime to mi vsechno vyvazene chutove, takze jen pridavej a ochutnavej. A postupne zjistis jak ti to chutna nejvic.

:-? Kolik asi másla se má použít? Jak hustá má být nádivka - sypká, nebo má být másla více, aby se vše spojilo?

Neznám, Ukládám, dávám bod:yes::yes:

Tématické fráze:
nádivka z toustového chleba, nádivka z chleba, nádivka z toustového, nadivka do kurete s kastany, irsko recepty, kdyz zbyde anglicka slanina, velikonoční nádivka s anglickou slaninou, velikonoční nádivka s anglickou slaninou do kurete, recepty s aglickou slaninou, velikonocni nadivka s aglickou, jak husta ma byt nadivka, chlebová nádivka se strouhankou, nadivka v anglictine, recept nadivku s kuretem., napln do kurete, recept nadivka s kastany

Suroviny:
chléb toustový, máslo, cibule, šalvěj, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu