Postup přípravy
Krok 1: Pražmu nařežeme do zářezů vmasírujeme olivový olej, římský kmín, tymián a sůl.
Krok 2: Do "bříška" dáme citróny, osolíme, okořeníme.
Krok 3: Rybu dáme na plech, vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě při 160°C cca 15 minut.
Zveřejněno 25. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVMg
Moje poznámka
Pečená pražma na římském kmínu a citrónech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVMg
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 34 minutami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 1 hodinou
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 12 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 13 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
JajkaP před 1 hodinou
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 9 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 10 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 10 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 10 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 11 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 11 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 12 hodinami
Tématické fráze:
pražma recept,
římský kmín recepty,
prazma pecena v troube,
pecena prazma,
recept naprazmu morskou,
pečená ryba na kmíně,
římský kmín recepty ryba,
pečená ryby na na kmíně,
ryba na kmínu,
recept na pečenou pražmu,
pražma pecena,
pražma pečená videorecept,
recept na pražmu,
pražma na mořské soli a kmínu,
ryba na kmine,
prazma s kminem,
pražma filet recept,
pražma,
pečená ryba na kmíně recept,
pecena prazma v troube
Suroviny:
pražma,
citron,
římský kmín mletý,
tymián,
sůl mořská,
olej olivový
Komentáře (4)
Dvě filátka 10 minut v rozpálené remosce (180°C)
No, byla to fantazie a určitě u nás nebyla hostem naposledy, že
Samozřejmě jsem vynechal cumin
A místo předražené "hrubá mořská sůl" (máme ji v mlýnku na stole) která mi přišla k smíchu, jsem použil běžnou kuchyňskou (za pár peněz)