Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,24 g |
Tuky | 59,28 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,97 g |
Sacharidy | 49,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech přísad našleháme těstíčko, pro lepší konzistenci můžeme přidat nebo část mouky nahradit solamylem.
Krok 2: Plátky kýty obalíme a necháme uležet přes noc.
Krok 3: Prášek do pečiva zajistí, že masíčko pěkně změkne.
Krok 4: Smažíme na oleji a na ubrousku necháme okapat.
Zveřejněno 3. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložená kýta pro Janču Remkovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYNj
Moje poznámka
Naložená kýta pro Janču Remkovou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYNj
Nejnovější recepty
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 2 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 7 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 57 minutami
Výborné kynuté těsto
Nadezda76 před 1 hodinou
Borůvkové muffiny
NikolaV před 1 hodinou
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 2 hodinami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 2 hodinami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 2 hodinami
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 3 hodinami
Pečené medvědí brambory
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí kýta recept,
naložené vepřové maso,
naložená vepřová kýta,
naložené jehněčí,
naložená vepřová panenka,
naložené jehněčí maso,
naložení vepřového masa,
vepřová kýta naložena,
naložená panenka,
jehněčí kýta recepty,
naložené vepřové,
jak naložit vepřovou panenku,
naložení jehněčího,
nalozeni veprove kyty,
jak naložit kýtu,
jehněčí maso naložení,
naložení jehněčího masa,
vepřová panenka naložená,
jak naložit vepřovou kýtu,
argentinský býk
Suroviny:
kýta vepřová,
vejce,
hořčice,
vegeta,
pivo světlé,
pepř mletý,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
česnek,
olej
Komentáře (18)