Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius v krustě z chipsů

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fokuska Fokuska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 050 kJ /
251 kcal
Bílkoviny22,50 g
Tuky15,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy6,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce ryby osolíme, posypeme grilov. kořením, obalíme v hladké mouce. Krok 2: Chipsy rozdrtíme v sáčku, vysypeme do misky a promícháme se strouhaným sýrem. Krok 3: Porce ryby namočíme ve směsi vajíčka a piva, pak je obalíme směsí chipsů a sýrem. Krok 4: Položíme do zapékací misky a při 200°C pečeme v troubě asi 20 min. do zlatova. Podáváme s brambory a eventuelně zeleninovou oblohou.

Zveřejněno 28. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius v krustě z chipsů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/03Oy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius v krustě z chipsů

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/03Oy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:-p+4:yes::yes:

Ája:Já jí nevymazávala a ani jsem nedávala peč.papír.Ale závisí na tom,v jaké nádobě budeme zapékat.Myslím,že peč.papírem se nic nezkazí.

mia2404: Chtěla jsem se jen zeptat jestli se má zapékací mísa vymazat tukem nebo vyložit papírem na pečení. Děkuji za odpověď.

:-p+1:yes:

Tématické fráze:
pagasius s chipsama, recept slaná krusta, treska v paprikové krustě, recept ryba v slané krustě, ryba v kruste, dort jako sacek chipsu, krusta z chipsu, pangasius v chipsech, babicovy dobroty recepty pikantní ryba v krustě

Suroviny:
ryba, chipsy, sýr strouhaný, koření grilovací, sůl, mouka hladká, pivo světlé, vejce

Přidat fotografie receptu