Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzená plec v citronovobylinkovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Vasek111

Náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 492 kJ /
595 kcal
Bílkoviny88,58 g
Tuky24,74 g
Vláknina0,88 g
Cholesterol 519 mg
Sodík 3,54 g
Sůl8,21 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plec si nakrájíme na plátky o tloušťce tak 0,5 cm (lépe se propeče). Krok 2: Do misky rozklepneme vajíčko. Přidáme koření, na jemno nastrouhanou kůru tak z 1/3 citronu, trochu mléka. Rozšleháme a zahustíme moukou, aby vzniklo hustější těstíčko. Krok 3: Plátky masa v něm namáčíme a dozlatova smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s bramborovou kaší, nebo vařeným bramborem.

Zveřejněno 31. 1. 2013

Poznámka autora Vasek111

Těstíčko se hodí i na rybí filé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzená plec v citronovobylinkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7JJj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzená plec v citronovobylinkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7JJj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
uzene plecko recepty, veprove plecko v testicku, veprova plec v testicku, uzená plec recept, uzená plec recepty, uzena plec, uzene file maso v těstíčku, uzene vepřove file, recept, recept uzená plec, uzena plec recepty, uzene file v těste, uzená vepřová plec s kaší, uzena plec plátky recept

Suroviny:
plec uzená, vejce, mléko, mouka hladká, koření provensálské, citron, pepř, olej

Přidat fotografie receptu