Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 102 kJ / 3 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,60 g |
Tuky | 210,49 g |
Vláknina | 7,05 g |
Cholesterol | 2,55 g |
Sodík | 720 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 279,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Dobošův
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8o2
Moje poznámka
Dort Dobošův
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8o2
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 13 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 4 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 9 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 11 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
dobošův dort,
dobošuv řez,
krém nastavený jíškou,
krém s jíškou,
dobošův dort recept,
recept dobošův dort,
kakaový krém s jíškou,
krém do dortu nastavený jíškou,
dort ve tvaru obdelníku,
recept na dobšuv dort,
dortový krém s griliášem,
dort doboš s griliášem,
dobošuv,
dort s griliasem,
krem dobosov dort,
nastaveny krem na dort,
vidoerecept dobošův dort,
dobošův řez recept,
dort s jiskou,
velký dort ve tvaru obdelniku
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
smetana,
žloutek,
mouka hrubá,
vanilka,
máslo,
čokoláda,
griliáš
Komentáře