Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzeniny zapečené s kysaným zelím

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 997 kJ /
4 062 kcal
Bílkoviny271,03 g
Tuky218,61 g
Vláknina55,88 g
Cholesterol 966 mg
Sodík 22,19 g
Sůl53,20 g
Sacharidy191,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dno pekáče vyložíme slaninou. Krok 2: Na slaninu rozložíme polovinu kysaného zelí, půl dávky koření, pak brambory nakrájené na plátky, na kolečka nakrájenou klobásu, párek, plátky krkovice, cibuli a česnek, dobře přimáčkneme, osolíme, opepříme a přikryjeme druhou polovinou zelí. Krok 3: Směs zalijeme vínem a vývarem, posypeme zbytkem koření, zakryjeme poklicí nebo alobalem a dusíme v předehřáté troubě při 170°C cca 1 hodinu. Ke konci poklici (alobal) sundáme a dopečeme dozlatova.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzeniny zapečené s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzeniny zapečené s kysaným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rmw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
kysané zelí recept, jelito se zelím, recepty z uzenin, zapečené maso se zelím, recepty z kysaného zelí, mleté maso zapečené se zelím, zapečené hlávkové zelí s uzenym, uzene maso se zelim, zapecene uzene maso se zelim, jelita se zelím, pokrmy z kysaného zelí, zapečené jelita, zapečené nudle se zelím, zapecene veprove maso se zelim, pečené jelito s bramborem, pečené klobásy se zelím, kureci stehna se zelim, maso zapečené se zelím, pokrmy se zelim, zapečené kuřecí maso se zelím

Suroviny:
slanina, zelí kysané, brambory, krkovice uzená, klobása papriková, párky, cibule, česnek, bobkový list, koření hřebíček, pepř, koření nové koření, víno bílé, vývar hovězí, pepř mletý, sůl

Přidat fotografie receptu