Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 997 kJ / 4 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 271,03 g |
Tuky | 218,61 g |
Vláknina | 55,88 g |
Cholesterol | 966 mg |
Sodík | 22,19 g |
Sůl | 53,20 g |
Sacharidy | 191,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmw
Moje poznámka
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmw
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 35 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 8 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 32 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 57 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Tématické fráze:
kysané zelí recept,
jelito se zelím,
recepty z uzenin,
zapečené maso se zelím,
recepty z kysaného zelí,
mleté maso zapečené se zelím,
zapečené hlávkové zelí s uzenym,
uzene maso se zelim,
zapecene uzene maso se zelim,
jelita se zelím,
pokrmy z kysaného zelí,
zapečené jelita,
zapečené nudle se zelím,
zapecene veprove maso se zelim,
pečené jelito s bramborem,
pečené klobásy se zelím,
kureci stehna se zelim,
maso zapečené se zelím,
pokrmy se zelim,
zapečené kuřecí maso se zelím
Suroviny:
slanina,
zelí kysané,
brambory,
krkovice uzená,
klobása papriková,
párky,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř,
koření nové koření,
víno bílé,
vývar hovězí,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)