Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Punč z rybárny

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

honzam honzam

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

Suroviny

Porce: 10 – 12

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 202 kJ /
1 960 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy140,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cukr rozpustíme nejprve v troše vody a pak dobře promícháme s citrónovou šťávou. Krok 2: Přilijeme rum, koňak a brandy a vše promícháme dohromady. Krok 3: Necháme hodinu chladit a podáváme do nízkých baňatých sklenic.

Zveřejněno 5. 2. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Punč z rybárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oJPz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Punč z rybárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oJPz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Vidíte...., a já blbec jsem myslel, že to píšu, aby to bylo k pití a ne k chápání.;-)

Nechápu, proč “punč z rybárny“.Pokud by u slova“rybárny“ bylo velké písmeno, pak by mohlo jít o název nějaké restaurace, takhle to je nesmysl.:no:

Tématické fráze:
punč z vodky, vinny punc, punč do restaurace, punč video recept

Suroviny:
koňak, vodka, šťáva citronová,

Přidat fotografie receptu