Suroviny
Porce: 1 plech (24x24cm)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 008 kJ / 1 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,35 g |
Tuky | 41,71 g |
Vláknina | 11,85 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 314,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meltík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJPD
Moje poznámka
Meltík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJPD
Nejnovější recepty
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 4 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 4 hodinami
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráky
PaveL2002 před 9 sekundami
Plněná zapečená sýrová bagetka
Neregistrovaný před 22 sekundami
Vepřové výpečky
Neregistrovaný před 1 minutou
Utopenci dle mé prababičky
Neregistrovaný před 7 minutami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
Neregistrovaný před 7 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 10 minutami
Těsto na pizzu z Itálie
LenkaJuju před 10 minutami
Černé kluski
Neregistrovaný před 18 minutami
Zapečené těstoviny s kysaným zelím
Neregistrovaný před 25 minutami
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
Neregistrovaný před 26 minutami
Tématické fráze:
rakytníková zmrzlina recept,
l-fruktosa,
pečeme s meltou,
moučnik z melty,
krém z melty na moučníky,
tvarohovy krem s agarem,
krém s meltou,
agar do jogurtu,
buchta s rakytnikovou marmeládou,
buchta s meltou
Suroviny:
fruktóza,
mléko obilné,
olej,
kakao,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka chlebová pšeničná,
jogurt bílý,
tvaroh,
fruktoza vanilková,
marmeláda rakytníková,
melta,
agar
Komentáře (6)