Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 661 kJ / 1 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,06 g |
Tuky | 76,48 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí výpečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkl2
Moje poznámka
Jehněčí výpečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkl2
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 7 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 7 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 10 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 5 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 6 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 7 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 7 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 7 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 7 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 7 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 8 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 8 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí recepty,
jehněčí,
jehněčí maso recepty,
recepty z jehněčího masa,
recepty z jehněčího,
recepty jehněčí,
jehněčí recept,
recepty jehněčí maso,
recepty na jehněčí,
recept na jehněčí maso,
recept jehněčí,
jehneci maso,
recepty na jehněčí maso,
jehneci maso recept,
vepřové výpečky recept,
vepřové výpečky,
jehneci gulas,
jak připravit jehněčí maso,
jehněčí se zelím,
kančí výpečky
Suroviny:
maso jehněčí,
vývar zeleninový,
citron,
česnek,
víno bílé,
tymián,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)