Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 797 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 36,24 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 697 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 7,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta z alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XN4
Moje poznámka
Kotleta z alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9XN4
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 8 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 13 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 3 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 4 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 5 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 6 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 6 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 8 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 8 hodinami
Tématické fráze:
kotlety v alobalu,
kotleta v alobalu,
maso v alobalu,
jak dlouho péct maso v alobalu,
jak dkouhose pece kotleta,
jak dlouho pect kotletu,
jak dlouho pect kotlety,
jak péct kotlety,
recept kotleta v alobalu,
recept na kotlety v alobalu,
jak dlouho péct vepřové maso,
jak péct kotletu,
recepty kotleta v alobalu,
jak péct maso v alobalu,
jak pect v alobalu,
kotletu přeložíme,
recept kotlety v alobalu,
jak dlouho se pece kotleta,
kotletka v alobalu,
jak dlouho péct plátky masa
Suroviny:
máslo,
šunka,
sýr tvrdý,
kotleta vepřová,
rajče,
sůl
Komentáře (6)