Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné řízky ze dvojího masa

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 500 kJ /
359 kcal
Bílkoviny26,70 g
Tuky15,28 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy27,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z masa si nařežeme trochu větší pláty na řízky, aby nám šly zabalit, přes igelitový sáček je naklepeme, z obou stran, osolíme, opepříme a řádně potřeme rozmačkaným česnekem. Krok 2: Na jednu polovinu řízku dáme plátky uzeného masa, na něj silnější plátek sýra, zabalíme a aby nám nic nevyteklo zaštítíme kovovými jehlicemi. Krok 3: Pak už jen obalíme stejně jako řízky a smažíme s tím rozdílem, že ze začátku smažení přikryjeme řízky, aby se nám propekly, pak osmažíme ještě chvilku odkryté.

Zveřejněno 10. 2. 2013

Poznámka autorky Bibinka

Že jsme si pochutnali, snad ani říkat nemusím a tak jsme se jen shodli, že je to opravdu takový rychlý nedělní oběd!

Podávala jsem s bramborovou kašičkou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné řízky ze dvojího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JXnv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné řízky ze dvojího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JXnv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Dana61:Daní, tak jsem ráda, že vám chutnalo;-)vy česnek neradi:-?nebojsi ho vynechala jen tady u toho jídla;-)

měli jsme v sobotu a i bez česneku mňam mňam:yes::-D

Bibinka: děkuji, jsi kamarád:-D ale raději z časových důvodů je tentokrát udělám doma , přece jenom na jih to mám cca 400 km ;-) dnes mám minimálně do 17.00 h a než bych vyjela a k tobě dojela, no uznej :-D ale ještě jednou díky;-)

Dana61: Danuš dobře-jak si žádáš, vyhovím ti;-)ještě jsou dneska:-p

hmmmm mňam - plněné řízky jsou prostě vždy výborné:yes::-D já prosím bez česneku;-)

Anna : Vééliká pravda!! Krásné masíčko, Jani;-)

Anna :Ani, docela máš pravdu s tím, že co zrovna není až tak zdravé, to nám chutná:-D, ale to nakrájené uzené by nám dělalo trochu neplechu tím, že by možná vypadávalo;-)

Ak tam dáte najemno nakrájané údené mäso, nebude to také slané a bude to trochu menej nezdravé.
Problém je v tom, že nám najviac chutí to, čo nie je zdravé. Ale aby ten rezeň bol "zdravý", tak by tam nesmelo byť nič! A to nám nechutí.

:-KMňam...krásné servírování a fotky.:yes:To bychom si pochutnali.Samé dobré věci.:yes::yes::yes::yes:

Tématické fráze:
moravsky řizek, servírování řízků, jehlice na maso, moravský plněný řízek, plněné řízky z krkovice, plněný řízek, vepřový moravský řízek top recepty, veprove rizky plnene uzenym, vepřové řízky plněné uzeným masem, do čeho zabalit smažené řízky, plněné řízky, veprovy moravsky rizek, hrbatý řízek, smažené plněné řízky vepřové, moravské uzené řízky, řizek.moravsky, řezen plneny, řízky z moravského uzeného masa, maso na řízky

Suroviny:
řízek vepřový, uzené moravské, česnek, sýr tvrdý, olej, pepř, sůl, mouka, vejce, strouhanka

Přidat fotografie receptu