Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený pstruh jak ho dělal můj taťka

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivusa Ivusa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vezmeme pstruha, omyjeme pod tekoucí studenou vodou, odšupinujeme a posolíme z obou stran i zevnitř. Pokmínujeme celým kmínem a pokapeme citronem. Necháme odležet asi půl hodinky. Krok 2: Poté obalíme v hladké mouce, trošku oklepeme mouku a vkládáme do rozpáleného tuku (Do tuku proti přepálení vkládám kousek syrové mrkve). Smažíme ze všech stran a nezapomeneme nakonec propéct hřbet. Odložíme na ubrousek, aby se vsáknul tuk a podáváme s bramborami v úpravě jak máme rádi.

Zveřejněno 2. 3. 2013

Poznámka autorky Ivusa

Velmi jednoduché a přitom vynikající jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený pstruh jak ho dělal můj taťka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Jgy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažený pstruh jak ho dělal můj taťka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Jgy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (10)

Ivusa:
"odšupinujeme"?:-O
Taťka byl asi fajnovka:-)
No, proti gustu...:-))

Iveta Levinská :já smažím vždy na pánvi.Připadá mi že ve friťáku se příliš vypečou a vysuší.:-STak dobrou chuť a ať se dílo daří.:-D

Iveta Levinská 14. 10. 2013 06:10
Dobrý den. Byla jsem s babičkou v Polsku. Milujeme ryby. Prosím, nevíte, jak ho smaží. Jestli na pánvy a nebo ve friťáku. děkuji

:-p;-):yes:

:-8Bibinko,děkuji,taky mi šlo víc o připomínku než se tady rozepisovat se známým receptem.:-S

Ivusa:Ivušo, recept a příprava pstruha je známá, já ho dělám skoro stejně, ale je to fakt výtečné žraso;-), tak jsi ho připomněla;-) Dávám ti 3.boda:yes:

:-KKamča:-O ,stačilo :-//al náš děda nebyl mlynář :-D
Jani děkuji je to naše oblíbená rybka.:-p
jumanji,mám pocit že pstruh ani příliš není cítit rybinou,ale někdy vyzkouším.:-K

Taky je dobré dát dovnitř kůrku z chleba. Ta potom stáhne tu rybí chuť.

Zajímavé s tou syrovou mrkví a recept na smaženého pstruha se mi taky líbí:-):yes:

Nestačilo přidat fotku k "Pstruhovi po mlynářsku", máte navíc jen kmín.

Tématické fráze:
jak usmažit pstruha, jak smažit pstruha, jak dlouho smažit pstruha, pstruh ve fritáku, jak na pstruhy, obalovany pstruh, recept na smaženého pstruha, smažený pstrh, jak na pstruha, smažený psruh, smaženy pstruch, jak dlouho smažit pstruha?, pstruh obalovany, vánoční smažený pstruh, jak dlouho smzit pstruha, smayeny pstruh, pstruh na pánvy, smazenypstruh, pstruh po polsku, jak smažit pstruhy

Suroviny:
pstruh, kmín celý, sůl, mouka hladká, citron, olej

Přidat fotografie receptu