Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kotletky v alobalu

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amarcha amarcha

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso si omyjeme, naklepeme, posolíme a opepříme z obou stran. Krok 2: Dáme na kousek alobalu a horní stranu potřeme hořčicí, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka a dáma na maso. Krok 3: Přes to poklademe plátek slaniny a zabalíme do alobalu. Krok 4: Dáme do zapékací misky kterou trochu na dno podlijeme vodou. Krok 5: Pečeme asi 20-25minut. Krok 6: Před dopečením rozbalime alobal a postrouháme sýrem a už dopékáme otevřené až se sýr rozteče. Podávám s americkým bramborem a zeleninovým salátem.

Zveřejněno 3. 3. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kotletky v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mXDr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové kotletky v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mXDr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Toto jídlo je u nás hodně oblíbené. Vždycky na kotletku nandám to, co mám v lednici. Je krásně šťavnatá, rychlá a bez nádobí :-)):yes:

Tématické fráze:
kotlety v alobalu, kotleta v alobalu, kotlety v alobalu s bramborem, zapečené kotlety v alobalu, vepřové s bramborem v alobalu, vepřové maso s bramborem v alobalu, vepřove kotlety s bramborem, vepřová kotleta s bramborem, kotlety v alobalu s brambory, vepřové maso pečené v alobalu, vepřová kotleta s brambory, strany alobalu, kotlety s hořčicí v alobalu, vepřové kotlety pecene v alobalu, recept kotlety v alobalu, vepřové maso s brambory v alobalu, vepřová kotleta v bramboráku, veprove s brambory v alobalu, pečená kotleta v alobalu, kotlety v alobalu labužník

Suroviny:
kotleta vepřová, hořčice plnotučná, cibule, slanina, sýr tvrdý, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu