Postup přípravy
Krok 1: Plátky trochu naklepeme, osolíme a opepříme.
Krok 2: Na každý dáme trochu zelí, kousek cibule a slaniny, svineme a převážeme nití jako ptáčky.
Krok 3: Obalíme je v mouce a opečeme na tuku ze všech stran.
Krok 4: Přidáme drobně krájenou cibuli, opražíme ji a podlijeme.
Krok 5: Spolu se závitky vše udusíme doměkka a před koncem přidáme smetanu. Ze všech závitků před podáváním sundáme nitě.
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruské datle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNq4
Moje poznámka
Ruské datle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNq4
Nejnovější recepty
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 14 hodinami
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 15 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 16 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 40 minutami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 42 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 7 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 8 hodinami
Banánová bábovka
Monika146 před 8 hodinami
Valašské frgály
Mili5 před 8 hodinami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 9 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
JarkaT před 10 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
Houska68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
datle recepty,
ruská hovězí pečeně,
datle recept,
recepty z datlí,
ruský šašlik recept,
ruské recepty,
recept datle,
datle,
recepty datle,
ruský šašlik,
ruské cukroví,
ruské maso recept,
recept na datle,
ruska kucharka,
hovězí pečeně ruska,
ruska hovezi pecene-recept,
ruská hovězí pečeně recept,
recept na ruský šašlik,
recept z datlí,
recepti na svíčkovou
Suroviny:
maso hovězí,
zelí kysané,
cibule,
slanina,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk,
smetana
Komentáře (8)