Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,40 g |
Tuky | 65,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 258 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 197,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí farmářský sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVgA
Moje poznámka
Domácí farmářský sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVgA
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 7 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 8 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 8 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 3 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 5 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 5 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 5 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 7 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 7 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 8 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí výroba čerstvého sýru,
farmářský sýr,
domácí mozzarella,
domácí mozzarella recept,
výroba domácího sýru z mléka,
recept na farmářský sýr,
domácí výroba čerstvého sýra,
výroba domácí mozzarella,
domácí sýr z mléka,
výroba domácího sýra z mléka,
výroba čerstvého sýra,
farmarsky syr recept,
recept na domácí mozzarelu,
domácí čerstvý sýr,
domácí sýry z mléka,
výroba sýra z mléka,
domácí syry,
výroba domácí mozzarely,
domacisyry.napady.net,
domácí sýr bez siřidla
Suroviny:
mléko,
chlorid vápenatý,
syřidlo,
smetana zakysaná
Komentáře (22)