Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí Bakerolls

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

hanneton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 496 kJ /
357 kcal
Bílkoviny10,75 g
Tuky2,69 g
Vláknina5,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 779 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy69,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vlastně celý tento recept je o improvizaci a o tom, co každému chutná. Začneme tím, že si rohlíky nakrájíme buď ručně, nebo na kuchyňském kráječi na co nejtenčí kousky (asi tak tenké jako originální Bakerolls). Krok 2: Připravíme si česnekovou směr. Nastrouháme si cca 3 větší stroužky česneku (zase záleží na vaší chuti). K nastrouhanému česneku přidáme 2 špetky soli a za stálého míchání přilíváme olej. Sami poznáte že vám směs začne houstnout a bude z toho taková "pasta". Pasta by měla být řidší. Krok 3: Nyní podle chuti přidáme koření (paprika, chilli, grilovací, kmín...). Na pečící papír vyskládáme nakrájené rohlíky a každý potřeme kouskem směsi. Krok 4: Plech dáme do předehřáté trouby cca 200°C. Lepší bude, když ho dáte do horní části trouby. Nyní musíme dávat pozor, aby se nám kousky nespálily. Nelze přesně říct jak dlouho tam mají být, každý má jinou troubu a jinak tlusté kousky. Prostě až začnou být zlatavé, můžeme je vytáhnout.

Zveřejněno 12. 3. 2013

Poznámka autorky hanneton

Nechutnají sice přesně jako ty kupované, ale ten pocit, že vás to stálo jen pár korun a přesně víte, co jste tam dali, je k nezaplacení :Phttp://hannetonmonde.blogspot.cz/2013/03/domaci-ba...

btw. fotka je pořizována mobilem, takže není moc kvalitní, omlouvám se.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí Bakerolls

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Jjj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí Bakerolls

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Jjj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Jde to rychle v mikro.troubě, s tukem i bez. Plátky je třeba občas promíchat, hnědnou od středu nádoby. Budou křupavé a jde to rychle. Nejlepší jsou den staré rohlíky, nebo housky i semínkové. Vnoučci je milují i bez koření a soli. Dělám takto i krutony do polévek a na posypání salátu bez tuku.;-)

krásné kousky;-);-);-)

no, prosím.. jde to i takto jednoduše.. proč ne;-):-):-?:yes:

Tématické fráze:
bake rolls recept, domaci bake rolls, bakerolas, bacerols, jak udelat bakerolls, domácí bake rolls top recepty, recepty domácí backerolls, backerolls, bake rolls, buckerolls, domácí bacerols, bakerols krekry, jak udelat bake rolls, bake rolls ze starých rohlíků recept, backe rolls, bakerolls houba, pasta bakedy cz recept, bacerols z rohliku, slané bakerols, bakerools

Suroviny:
rohlík, česnek, olej, koření

Přidat fotografie receptu