Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec v římském hrnci

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 417 kJ /
1 056 kcal
Bílkoviny111,50 g
Tuky21,60 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 286 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy97,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si nakrájíme na plátky, okořeníme kořením na gyros a necháme odležet. Římský hrnec ponoříme do studené vody na cca 45 minut. Krok 2: Na dno pekáčku dáme oloupané bramory a lehce posolíme. Na brambory poklademe maso, na mě dáme žampiony. Pečeme zakryté cca 60 minut na 180°C.

Zveřejněno 14. 4. 2013

Poznámka autorky Lilith-Isa

Pekla jsem v římském hrnci poprvé takže jsem namáčela a pekla podle návodu z internetu.Kdo z vás má zkušenosti tak už bude vědět sám jak nejlíp na to.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová plec v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDkD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová plec v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDkD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Zítra budu dělat v Pomaláčku. Už se těším....:yes::-8

Nedávno jsem zde četla spoustu receptů na "pomalý hrnec". Netušila jsem o co jde, prostudovala, zakoupila a už v něm vesele pomalím.
Tento receptík v něm zcela jistě udělám též :yes:

no mňam :yes::-D jídla z římského hrnce jsou opravdu šťavnatá, akorát mi na něm vadí, že je celkem těžký;-)

Evaoninka 15. 4. 2013 05:11
Římský hrnec používám ráda, mám ho už mnoho let, hlavně rolády, jsou nádherně šťavnaté, jak vepřová tak hovězí.Super;-)
:-)

Mám též římský hrnec a pekla jsem v něm asi dvakrát:-S a aspoň vyzkouším tento recept,který mě zaujal;-) a děkuji:yes::-K

Ráda používám římský hrnec, takže posílám + bodík:-D:-D:-K

Tématické fráze:
římský hrnec recepty, vepřová pečeně v římském hrnci, recepty na vaření v římském hrnci, recepty na vaření v římském hrnci, recepty pro římský hrnec, veprove v rimskem hrnci, vepřové maso v římském hrnci, veprova plec gyros, recepty římský hrnec, římský hrnec, recepty v římském hrnci, vaření v římském hrnci, římský hrnec recept, příprava pokrmů v římském hrnci, veprove maso pecene v rimskem hrnci, recepty v římském hrnci, recept na veprovou šťavnatou plec, vepřová v římském hrnci, recepty z římského hrnce, vepřové plecko v římském hrnci

Suroviny:
plec vepřová, brambory, žampiony sterilované, sůl, koření gyros

Přidat fotografie receptu