Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 312 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý pangas na smetaně s pomerančem ♥
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qp2k
Moje poznámka
Rychlý pangas na smetaně s pomerančem ♥
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qp2k
Nejnovější recepty
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno před 16 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec
Creativewoman před 25 minutami
Boloňská omáčka
Sally.K51 před 41 minutami
Vepřové s jarní nádivkou
Zliska před 55 minutami
Sypaná tvarohová buchta
Noumik před 3 hodinami
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 12 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 13 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 14 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 14 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 15 hodinami
Tématické fráze:
pangas na smetane,
pangasius na smetaně,
pangas na pomeranci,
pangasius recepty,
rychlý pangas do trouby,
pangas na na smetane,
pangasius recepty se na smetaně,
hejk na pomerancich,
pangas s pomeranči a smetanou,
pangas na pomerančích se smetanou,
file na smetane,
pangas na pomerančích,
pangas na smetane z fazolkami,
pangasius recepty na smetaně,
pangas smetana,
pangasius na smetane recepty,
pangas recept
Suroviny:
filety ryby pangasius,
pomeranče,
sůl,
olej,
pepř mletý,
smetana
Komentáře (2)