Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína od Ajveny

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ajvena Ajvena

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 602 kJ /
1 100 kcal
Bílkoviny235,03 g
Tuky10,58 g
Vláknina4,83 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 3,64 g
Sůl9,19 g
Sacharidy14,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše pořádně promícháme a necháme do druhého dne v lednici naložené. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme do zlatova i s mraženou zeleninou. Podáváme s hranolkami nebo s uvařenými bramborami.

Zveřejněno 18. 4. 2013

Poznámka autorky Ajvena

Čím déle v lednici, tím lépe ( 3-4 dny ). Kořeni lépe pronikne do masa. Mám to vyzkoušené. Je to opravdu mňamka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čína od Ajveny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDxD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čína od Ajveny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDxD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Včera jsme vyzkoušeli a moc jsme si všichni pochutnali i náš pejsek. Teda na něj zbylo jen vylízat prázdné talíře :-D Byla to lahoda a hranolky k tomu hmmmm:-8... Děkuji za výborný recept a těším se na další :-K

Děkuji moc aspoň někomu to chutnalo;-)

Ivuš,v pátek jsem naložila na nudličky nakrájená krůtí prsa a dnes jsme si moc pochutnali:-p:yes:
Nechtěla jsem to kazit mraženou zeleninou,tak jsem přidala jen pár kousků na úzké proužky nakrájené mrkve a cibulovou nať,hlavně pro barvičku;-):-))
Jako poděkování posílám pár fotek a +2bodík je Tvůj:-K

Lidi zlatý,můžete si u smažení přidat mraženou čínskou zeleninu.Já ji nedávám:-K

Ajvena:Jo a foto dodám později:-))

Děkuji všem za komentáře a až zkusíte nebudete litovat.Je to opravdu mňamka a budete to dělat častěji:-))

přesně tak ;-) kdybych měla číst vše z čeho vařím, umřu hlady :-(( Děkuji za typ, určitě vyzkouším :-D

když se Vám složení všech hnědých omáček a koření nelíbí,tak to raději nedělejte,Je to samé éčko.Já nekoukám,udělám a pak baštím!!!!!!!
;-)

Invalida Karásek 20. 4. 2013 21:31
Hlasuji pro název maso v soli a uho.

(četla jste někdy složení všech těch hnědých omáček, co dotoho lijete? A složené grilovacího koření a vegety?)

manža požírač duší 20. 4. 2013 18:06
až sem do zásvětí slyším jak to čvachtá - dnes v noci se na to vrhnu!

Já vím ale lepší název mě nenapadl :-)

I když to s Čínou nemá nic společného,tak to bude dobré:yes:

:-))

Tématické fráze:
vepřová čína poctivá recept, čína s mraženou zeleninou, cina z krkovice, kuřecí čína s mraženou zeleninou, recept na cinu, jak naložit maso na čínu, veprova cina s mrazenou zeleninou, vepřová čína, čína recept, vepřová čína se zeleninou, jak naložit vepřové maso na čínu, cina s krkovice, do ceho nalozit maso na cinu, čína z kuřecího masa s mraženou zeleninou, recept čína s mrazenou zeleninou, omeleta s cinou, plecko na cinu, čína z vepřové plece s mraženou zeleninou, veprove ze zeleninou jako čina, recepty na čínu

Suroviny:
maso kuřecí, cibule, sůl, paprika sušená pálivá, omáčka worcesterová, omáčka sojová, maggi, solamyl, vegeta, pepř, koření grilovací, směs zeleninová čínská

Přidat fotografie receptu