Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 477 kJ / 1 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,26 g |
Tuky | 71,17 g |
Vláknina | 34,48 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí stehno s houbami a špaldovými kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2qGA
Moje poznámka
Krůtí stehno s houbami a špaldovými kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2qGA
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 35 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 6 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 30 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 55 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Tématické fráze:
špaldové kroupy, recepty,
kroupy s houbami,
špalda na sladko,
recepty s kroupami,
špaldové rizoto,
kroupy recepty,
kroupy recepty,
krůtí maso s kroupami,
špalda loupaná recept,
krůtí stehna,
krutí kyta s hlívou ústřičnou a špaldovými kroupy,
kroupy recept,
recept kroupy,
krůtí stehno recepty,
krůtí stehno,
dobré kuře s kroupami,
kuře se špaldou,
recept kroupy s houbami,
rizoto s kroupami,
kruti maso s kroupy
Suroviny:
stehno krůtí,
cibule,
česnek,
sádlo,
žampióny,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
čerstvé bylinky,
kroupy špaldové,
koření hřebíček,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
voda
Komentáře (13)